Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Vodič zrazil chodca. Dal mu 20 eur a ušiel. Bez ŠPZ...
Zdielať na

Vodič zrazil chodca. Dal mu 20 eur a ušiel. Bez ŠPZ...

MEDZILABORCE / Autom prešiel chodca. Ako odškodné mu dal 20 eur a potom z miesta nehody ušiel. Tak to v pondelok vyzeralo v Medzilaborciach. Možno by sa vodič úspešne skrýval až doteraz, no prerátal sa. Pri zrážke mu totiž z auta odpadlo evidenčné číslo a on ho v zhone akosi zabudol zobrať so sebou. Táto osudná chyba spôsobila, že za pár minút bol v rukách polície.

Po tom, ako muž skončil pod kolesami auta, vodič z miesta nehody ušiel. Poriadne to však nedomyslel. Stalo sa to popoludní priamo v centre Medzilaboriec.

Pomáhali okoloidúci

Chodec zostal bezvládne ležať na zemi. Vodič podľa našich zistení z auta vystúpil, dal mu 20 eur a tým údajne považoval vec za vybavenú. Z miesta nehody preto odišiel, no niečo tam po ňom predsa len zostalo. "Ešte tu nechal aj značku a utiekol," hovorí svedok Daniel. Muža sa však ujali ochotní okoloidúci. Práve oni privolali pomoc. Daniel: "Pomáhali mu, tu bolo strašne veľa ľudí, hneď mu priniesli stoličku."

Zrazený má zlomenú nohu

Policajti vodiča nakoniec vypátrali, no to už mal auto starostlivo zaparkované vo svojom dvore. Obyvatelia domu boli skúpi na slovo. A kým vodič skončil na policajnom oddelení, záchranári previezli zraneného chodca do nemocnice. Skončil so zlomenou nohou a čaká ho operácia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Medzilaborce_zrazený_chodec

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy