Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Mŕtve bábätko. Agáta (18) vraj nevedela, že je tehotná
Zdielať na

Mŕtve bábätko. Agáta (18) vraj nevedela, že je tehotná

TRHOVIŠTE / Netradičné tehotenstvo a ešte netradičnejší pôrod má za sebou 18-ročné dievča z Trhovíšť, okres Michalovce. Podľa našich zistení Agáta údajne ani len netušila, že je tehotná, riadne donoseného chlapčeka tak porodila sama v sprche. Bábätko vraj po narodení už nedýchalo, hoci sa ho dievča snažilo ešte oživiť...

Porodila sama v sprche

Nevedelo to ani mladé dievča a údajne si znaky jeho postupujúceho tehotenstva nevšimli ani jej príbuzní. Vraj sa na Agáte neprejavovali žiadne príznaky, ktoré by tehotenstvo mohlo predurčovať a Agáta na to ani nepomyslela.

V deň pôrodu zostalo navyše dievča doma samé. Údajne počas sprchovania začalo mať bolesti a zrazu zo študentky doslova dieťatko "vypadlo". Podľa informácií reportérky Andrey Grigovskej už nedýchalo a tak sa ho splašené dievča snažilo oživiť. Márne.

Zabalili ho do igelitovej tašky

Riadne donosený chlapček vážil po pôrode 3050 gramov a meral 50 centimetrov. Po príchode príbuzných údajne bábätko zabalili do čiernej igelitovej tašky a odviezli do michalovskej nemocnice.

Agáta sa z otrasného zážitku, ktorý prežila, vraj doteraz nespamätala. Podľa lekára za smrť bábätka môže nekontrolované tehotenstvo. Presnú príčinu však určí až súdna pitva.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy