Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Brutalita! Žakovčan (45) rezal družke hlavu zaživa
Zdielať na

Brutalita! Žakovčan (45) rezal družke hlavu zaživa

ŽAKOVCE / Je to potvrdené. 55-ročná Katka nezomrela následkom bodných rán, ako sa pôvodne predpokladalo, ale následkom brutality svojho o desať rokov mladšieho partnera Jána. Ten jej mal hlavu rezať zaživa! Muž ostáva na psychiatrickom oddelení v Levoči, podľa informácií Zuzany Pojedincovej zatiaľ nie je schopný vypovedať.

Ján sa bál mafie...

"Tu nikto by na nich nepovedal, že také niečo urobí. V živote, v živote," hovorí obyvateľka Žakoviec na brutálny čin 45-ročného Jána. V čase hádky medzi partnermi sa mali niektorí Žakovčania práve vracať z kostola. Jeden mladík ich videl hádať sa na balkóne. "Kričala - pomoc, pomoc..."

Partneri spolu podnikali desať rokov, vedľa svojho domu mali rodinné bistro, odkiaľ však nikto nikdy žiadnu hádku nepočul. Ľudia z dediny tvrdia, že sa ľúbili a tvorili ukážkový pár. Ján mal dokonca syna a Katka dcéru, ktorá smrť matky znášala ťažko. Podľa niektorých však predsa len možno niečo nebolo v poriadku.

Hlavu jej rezal zaživa

Ján sa vraj posledné dni obával akejsi mafie, ktorá ho mala zničiť. Opakoval to vraj stále dokola, Katka preto dcéru prosila, aby ju údajne odviezla preč, že tieto reči už počúvať nemôže. Psyhiatrička Danica Caisová nevylúčila pomalý a nenápadný priebeh duševnej poruchy. Ján totiž podľa kežmarského policajného riaditeľa Jozefa Marhefku mal Katku podrezať zaživa a následkom tejto rany žena zomrela.

"Prakticky oddelenie hlavy od krku s dvomi bodnými ranami na krku," popísal smrteľné zranenia aj súdny lekár Anton Gavel. Policajti a záchranári spod Tatier ostali šokovaní. "Nepoznáme zatiaľ ani motív," potvrdil Marhefka. Ján ostáva hospitalizovaný v Levoči a nie je schopný výsluchu. V pondelok sa však má rozhodnúť, či na psychiatrii ostane, alebo bude predvedený na výsluch.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy