Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Podrezal som si žily, napísal Jaro (21) mame do SMS
Zdielať na

Podrezal som si žily, napísal Jaro (21) mame do SMS

HOSTOVICE / Hrôzostrašnú SMS dostala matka 21-ročného Jaroslava z obce Hostovice. S mladíkom sa totiž zhruba pred mesiacom rozišla priateľka. Kým šokovaná mama pribehla domov, v obývačke už bolo množstvo krvi.

Všade bolo množstvo krvi

"Syn mi napísal SMSku - Mami, podrezal som si žily, prepáč, ale som chorý a neustále mi ide po rozume Sabina, miloval som ju a stále milujem," hovorí skormútene mladíkova matka.

Jarovi rodičia boli práve na poli, kde sadili zemiaky. Keď mama tento hrôzostrašný text zbadala, šokovaná bežala domov. Všade bolo množstvo krvi, žena rýchlo zavolala záchranku.

Mladík vraj máva psychické problémy, ktoré sa uňho prejavili po úraze hlavy. Ten sa mu stal na strednej škole. Rodičia nám povedali, že vtedy bol dokonca štyri mesiace v umelom spánku. Robili všetko preto, aby sa z najhoršieho dostal. Jeho pokus o samovraždu ich preto šokoval.

Jano sa rozišiel s priateľkou

Jaro s priateľkou tvorili pár viac ako dva roky. Dievča k nim vraj často chodievalo, no pred mesiacom sa dvojica rozišla. Jaroslav sa s tým však doteraz nezmieril.

Mladého muža záchranári na mieste ošetrili a previezli do psychiatrickej nemocnice v Michalovciach. "Polícia asistovala privolaným záchranárom z dôvodu bezpečnosti ošetrujúcich lekárov," hovorí prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

joj.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy