Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Brutalita v Žakovciach! Ján (45) odrezal družke hlavu
Zdielať na

Brutalita v Žakovciach! Ján (45) odrezal družke hlavu

ŽAKOVCE / Obec v okrese Kežmarok sa spamätáva z hroznej tragédie. 45-ročný muž tu totiž vo štvrtok večer pripravil o život svoju družku mimoriadne brutálnym spôsobom. Podľa našich informácií si ani miestni záchranári, ani policajti takúto chladnokrvnú vraždu nepamätajú. Partnerke totiž odrezal hlavu!

Vraj ideálna láska...

Vražda a potom pokus o samovraždu, tak takto sa skončilo podľa obyvateľov Žakoviec ideálne partnerstvo dvoch tunajších ľudí. Lásku im vraj mohli všetci závidieť a nikdy sa nezdalo, že by mala dvojica Katka a Ján nejaké problémy. Dokonca nikdy neboli počuť medzi partnermi žiadnej hádky.

Čo teda spôsobilo zrejme psychický skrat 45-ročného Jána, nikto zatiaľ nevie povedať. Pravdepodobne väčším kuchynským nožom svoju Katku podrezal a rovnako ním ohrozoval aj policajnú hliadku, ktorú privolali okoloidúci, pretože muža zbadali pobehovať okolo rodinného domu s výkrikmi, že vraj jeho Katka už nie je medzi živými.

Ženu podrezal, seba dobodal

Muž sa následne podľa našich informácií pokúsil o samovraždu, nožom si trikrát bodol do hrudníka. Momentálne je hospitalizovaný na psychiatrii. Partneri nemali spoločné deti, len Jánova o desať rokov staršia družka má mať už dospelú dcérku zrejme z predchádzajúceho manželstva.

Prípad naďalej sledujeme, zisťujeme ďalšie podrobnosti!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy