Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragická grilovačka. Milena dobodala na smrť manžela
Zdielať na

Tragická grilovačka. Milena dobodala na smrť manžela

ZÁHOR / Obrovská rodinná dráma s tragickým koncom. 50-ročného Daniela údajne dobodala v posteli jeho manželka. Tragédia sa stala v rodinnom dome v obci Záhor. Milena podľa našich zistení uštedrila svojmu manželovi viac ako 10 bodných rán.

Tragédii predchádzala hádka

Žena brutálnym spôsobom zabila svojho manžela. Nasvedčujú tomu všetky okolnosti. Manželia aj so svojimi dvoma deťmi grilovali na záhrade. Keďže už bolo niečo pred polnocou, hlava rodiny si vraj išla ľahnúť.

43-ročná Milena išla po chvíli za ním a údajne sa medzi nimi strhla hádka. Nato ich dcéra počula hlasné výkriky a utekala dovnútra. Svojho otca už našla vraj dobodaného ležať na zemi.

Blízki: Bol to skrat v hlave

Žena podľa našich zistení dlhodobo užívala lieky na upokojenie a často ich kombinovala s alkoholom. Po ohavnom čine, ktorý podľa všetkého spáchala, totiž nikoho navôkol nevnímala.

"Muž bol nájdený v skorých ranných hodinách v rodinnom dome s bodnými ranami na tele, ktorým na mieste podľahol," povedal košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Podľa rodinných známych nič nenasvedčovalo tomu, žeby žena chcela svojmu manželovi ublížiť. Blízki hovoria o skrate v hlave. Prípad tragického úmrtia 50-ročného muža vyšetrovali na mieste niekoľko hodín policajti. Na mieste bola zadržaná ako hlavná podozrivá jeho manželka.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy