Jasno
21°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tragédia pri Bardejove. Kamaráti (†21,†22) skončili v strome
Zdielať na

Tragédia pri Bardejove. Kamaráti (†21,†22) skončili v strome

BARDEJOV / Ďalšia obrovská tragédia sa tento krát stala na východe Slovenska. Včera podvečer narazilo osobné auto do stromu. Vo vnútri sedeli dvaja mladí ľudia. 22-ročný vodič a jeho o rok mladší spolujazdec. Silný náraz na ceste neďaleko Lopúchova neprežil ani jeden z nich.

Svedok: Zrejme dostali balanc

Zrejme pri riskantnom predbiehaní stratil 22-ročný vodič kontrolu nad autom. "Zrejme tam dostal na tom balanc, tam je taká úzka cesta na tom kopčeku a asi tam dostal balanc alebo ja neviem čo. Skrátka udrel do mňa do boku," povedal účastník nehody Jozef.

"Chytili krajnicu, strhli volant, buchli do toho a ich odhodilo na strom," povedal strýko obete nehody. Náraz bol taký silný, že auto zostalo úplne zdemolované a dvaja mladí chlapci nemali šancu prežiť.

Už boli mŕtvi

Po príchode hasičov bolo auto prevrátené na boku. "... Dvaja chlapci v aute už boli mŕtvi," uviedol veliteľ zásahu HaZZ Raslavice Milan Novotný. Hasiči po odstránení strechy z vraku vytiahli dve nehybné telá mladíkov vo veku 21 a 22 rokov. "Strom bol pritlačený na nich," dodal veliteľ zásahu.

Kamaráti boli u babky jedného z nich a práve sa vracali domov, tam však už nedošli. "Mladí chlapci, to nenechá nikoho chladného, keď vidí také niečo," dodáva Milan Novotný.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy