Polojasno
20°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Dve nehody, dva silné nárazy. A dvaja mŕtvi mladíci (†20, †25)
Zdielať na

Dve nehody, dva silné nárazy. A dvaja mŕtvi mladíci (†20, †25)

DOLNÉ CHLEBANY, BEDZANY / Dve takmer rovnaké nehody sa stali večer v okrese Topoľčany. O život pri nich prišli dvaja mladí vodiči. 20-ročný Daniel a pravdepodobne 25-ročný Andrej. Obaja na požičaných autách, dokonca aj rovnakej značky, narazili na rovných cestách do stromov. Jedno vozidlo začalo po náraze aj horieť.

Obe nehody sa stali na rovnej ceste

Vodič na rovnej ceste pri Dolných Chlebanoch pravdepodobne vo vysokej rýchlosti vrazil do stromu. Auto sa ešte prevrátilo a začalo horieť. "Celé auto bolo v plameňoch," svedok.

Auto zhorelo úplne do tla, vodičove telo museli hasiči vystrihávať von. "Celá predná časť je nárazom poškodená a celé vnútorné vybavenie aj s motorovou časťou sú vyhorené," hovorí hovorca HaZZ Nitra Viliam Pánsky.

Vo vraku prišiel o život pravdepodobne 25-ročný Andrej. Telo bolo tak obhorené, že ho nebolo možné zatiaľ identifikovat. Mladík si mal od otca požičať auto. Aj napriek tomu, že išiel rýchlo, toto zrejme nebude príčinou nehody.

Obaja mladíci si autá požičali

Policajti ešte nestihli zadokumentovať túto tragickú nehodu a už sa stala ďalšia. O necelých 8 kilometrov ďalej pri Bedzanoch vrazil do stromu 20-ročný vodič. Auto vletelo ešte do pola a zostalo totálne zdemolované. "Dvadsaťročný vodič pri prevoze do nemocnice zraneniam podľahol," vraví nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Podľa odborníkov ide až o neuveriteľnú náhodu a obe nehody akoby sa stali cez kopírovací papier. Obaja mladíci na rovnej a suchej ceste vrazili do stromu. Obaja si požičali autá od otcov. Išlo dokonca o vozidlá rovnakých značiek. Presné príčiny oboch nehôd sú v štádiu vyšetrovania.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články