Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vodič (27) vpálil do dvora a demoloval. Vraj sa zľakol...
Zdielať na

Vodič (27) vpálil do dvora a demoloval. Vraj sa zľakol...

BANSKÁ BYSTRICA / Skutočne kuriózna nehoda sa stala v tichej uličke v Banskej Bystrici. 27-ročný vodič tu zdemoloval oplotenie rodinného domu aj rozvodnú skriňu. Rodina, ktorá v dome býva, tak zostane niekoľko dní bez elektriny. Ako to vodič vysvetlil? Vraj do domu narazil, pretože sa preľakol...

Zľakol sa iného auta, tak demoloval

"Sme počuli silný náraz a auto vo dvore." Takto popísala rachot a nehodu Danka, majiteľka poškodeného domu. 27-ročný Banskobystričan totiž autom zdemoloval dvor rodinného domu. Podľa jeho slov ho údajne malo vystrašiť auto vychádzajúce z dvora. Vraj keď ho zbadal, strhol volant - síce doňho nenarazil, no spravil niekoľkotisícové škody.

2 promile alkoholu u mladučkej vodičky

Najväčšie problémy spôsobil poškodením rozvodovej skrine. Vodič však nebol jediný, kto s pokutou odchádzal domov. Kuriózna nehoda bola začiatkom policajnej akcie Jozef. Počas niekoľkých hodín boli v teréne desiatky hliadok a pokutovali viac ako 158 vodičov!

11 z nich boli podľa polície pod vplyvom alkoholu. V Žiari nad Hronom sa zase policajtom podarilo zastaviť 24-ročnú vodičku, ktorej namerali neuveriteľných 2 promile alkoholu!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy