Oblačno
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Nezodpovedné predbiehanie. Chlapcom zachránili život sedačky
Zdielať na

Nezodpovedné predbiehanie. Chlapcom zachránili život sedačky

VEĽKÉ TERIAKOVCE / Dvoj a štvorroční súrodenci utrpeli poriadny šok. Za obcou Veľké Teriakovce havarovala ich mama, ktorá nezodpovedne predbiehala. Od vážnejších zranení ich zachránili detské sedačky.

Na rovinke za obcou Veľké Terakovce sa mladá žena rozhodla predbehnúť pred ňou idúce auto. V tej chvíli ju však predbiehalo iné auto, o čom sa zrejme pred tým nepresvedčila. Svojou nepozornosťou ohrozila nielen seba a ostatných vodičov, ale najmä svoje dve malé deti.

Život im zachránili autosedačky

Narazila do prednej pravej časti auta, ktoré ju predbiehalo, potom zrejme dostala šmyk, alebo strhla volant, narazila aj do prednej časti prvého auta a skončila v poli. "Naraz som v spätnom zrkadle videl, že ma chce niekto predbiehať a ucítil som náraz. Bolo šťastie, že deti boli v sedačke...Keby nemali sedačku, neviem ako by to dopadlo. " hovorí jeden z vodičov.

2-ročnej Alinke, 4-ročnému Marekovi ako aj ich mame pomohli z prevráteného auta vodiči. Malí súrodenci boli veľmi statoční, do príchodu záchranárov sa o nich postarali rimavskosobotskí hasiči. "Poskytli sme im predlekársku pomoc a po príchode sanitky odovzdali do rúk RZP-čky," uviedol veliteľ zásahu Miroslav Beracko.

Deti boli prevezené do nemocnice

"Dospelé osoby neboli zranené. Do nemocnice boli prevezené dve detičky, 2 a 4-ročné bez vonkajších známok zranenia," uviedla Patrícia Ďurovičová, lekárka Falck. Podľa našich informácií ďalšie vyšetrenia v nemocnici nepotvrdili žiadne zranenia. Ich mama, ktorá zostala na mieste nehody, odmietla udalosť komentovať. Podľa našich informácií však 28-ročná Bratislavčanka do poslednej chvíle popierala svoju vinu, nakoniec si ju ale uznala. Žena dostala pokutu vo výške 150 eur.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy