Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
ZÁZNAM. Išlo o život. Za reportérkou sa zrazili kamión a auto
Zdielať na

ZÁZNAM. Išlo o život. Za reportérkou sa zrazili kamión a auto

HUMENNÉ / Sedem rozbitých áut a kamión v priekope. Takto vyzeralo štvrtkové ráno v priebehu pár minút na cestách v okolí Humenného. Pri nehodách sa akoby zázrakom nikto nezranil. A to myslíme doslovne - kamiónu pri ceste z kopca zlyhali brzdy, vrazil do policajného auta, pred ktorým práve náš štáb nakrúcal stand-up....

Autá v priekope

V priebehu asi hodiny zaznamenali v okolí Humenného policajti hneď niekoľko nehôd. Autá väčšinou skončili v priekope. Vodič v obci Dlhé nad Cirochou sa napríklad vyhýbal cyklistovi. Zrejme neprispôsobenie jazdy stavu a povahe vozovky sa podpísalo aj pod auto v priekope v Hažíne.

Za obcou Brekov v smere na Strážske zase bola hromadná nehoda piatich osobných áut. Dve z nich skončili v priekope. Na úseku sa tvorili kolóny.

Nehoda tesne za reportérkou

Výstražnou bodkou však bolo nákladné auto mimo cesty. V priekope skončilo po tom, ako schádzalo z kopca. Vodič vraj v protismere zrazu uvidel ďalšie vozidlá. "Oni začali obiehať šmýkajúci sa kamión... Musel som stočiť volant na pravú stranu, bol by som do nich udrel," komentoval počínanie vodičov kamionista Matúš.

Paradoxné však bolo, že v momente, ako chcel kamionista z miesta nehody odísť, smiech ho prešiel. "Vyšumel vzduch, odišla mi brzda. Dačo zlyhalo, momentálne teraz technika," popísal Matúš. Vrazil totiž presne do policajného auta, pred ktorým práve reportérka Jana Veľasová nakrúcala stand-up! Polícia nehody zdokumentovala ako škodové udalosti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy