Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Infarkt za volantom. Vodič stratil za jazdy vedomie a spôsobil haváriu
Zdielať na

Infarkt za volantom. Vodič stratil za jazdy vedomie a spôsobil haváriu

BANSKÁ BYSTRICA / Zdravotné problémy sa podpísali pod dopravnú nehodu, ktorá zablokovala cestu R1 pri Banskej Bystrici. Vodič narazil do auta idúceho pred ním, po tom, ako za volantom stratil vedomie. Obidve havarované autá skončili v stredových zvodidlách.

Do Roosveltovej nemocnice v Banskej Bystrici previezli záchranári zraneného vodiča, ktorý havaroval po tom, ako mu za volantom prišlo nevoľno.

Vodič stratil nad autom kontrolu

Nehoda sa stala na rýchlostnej ceste R1, približne 2 km za Banskou Bystricou. Podľa prvých informácií to vyzerá tak, že vodič Fordu dostal zrejme infarkt. Jeho auto náhle zrýchlilo a narazilo do vozidla idúceho pred ním.Vo Fiate cestovala dvojica ľudí, vracajúcich sa zo služobnej cesty. Auto do nich narazilo náhle a bez varovania. Po zrážke ich odhodilo do stredových zvodidiel, no neutrpeli vážnejšie zranenie. Vodič mal len menšiu tržnú ranu na hlave.

Materiálne škody dosahujú 8 tisíc eur

Šoféra, ktorý nehodu spôsobil hospitalizovali v nemocnici. Podľa polície sa pod nehodu podpísalo nedodržanie bezpečnostnej vzdialenosti medzi vozidlami. Odhadovaná škoda na nich je 8 tisíc eur.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy