Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vodič-dôchodca počas jazdy odpadol. Zrazil sa s protiidúcim autom
Zdielať na

Vodič-dôchodca počas jazdy odpadol. Zrazil sa s protiidúcim autom

V obci Slavošovce pri Rožňave museli včera večer zasahovať všetky záchranné zložky. Priamo v obci sa čelne zrazili dve autá. Jeden z vodičov počas jazdy odpadol a to malo byť aj príčinou zrážky. Cestu v obci riadili policajti, takmer hodinu však bola aj úplne uzavretá.

Hlavami rozbili čelné sklo

Vodičovi zrejme prišlo počas jazdy za volantom nevoľno,  prešiel do protismeru a čelne vrazil do iného, protiidúceho vozidla. "Zamdlel a prešiel do protismeru," potvrdzuje člen posádky auta. Náraz po havárii bol taký silný, že vodič so spolujazdcom hlavami rozbili čelné sklo. Dôchodca, ktorý údajne nehodu spôsobil, bol síce po zrážke pri vedomí, ale v šoku "Povedal, že si nič nepamätá, že nevie, čo sa stalo," dodáva svedok autonehody. 

Šoférovali bez alkoholu v krvi

Ani jeden z vodičov pred jazdou nepil. Obaja však boli so zraneniami prevezení do nemocnice. Ich autá zostali na ceste zdemolované a blokovali premávku v obci. Pre auto dôchodcu musela prísť odťahová služba. Kedže posádka z druhého auta bola z obce, auto odtiahol traktor. Počas vyšetrovania nehody, ale aj odťahovania oboch áut bola cesta v obci úplne uzavretá.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

V obci Slavošovce pri Rožňave museli  včera večer zasahovať všetky záchranné zložky. Priamo v obci sa čelne zrazili dve autá. Jeden z vodičov počas jazdy odpadol a to malo byť aj príčinou zrážky.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy