Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zrážka posýpača s autobusom. Vodič Michal (24) bojuje o život!
Zdielať na

Zrážka posýpača s autobusom. Vodič Michal (24) bojuje o život!

Polícia vyšetruje presné príčiny nočnej zrážky linkového autobusu a posýpacieho auta v katastri obce Plevník - Drienové v Považskobystrickom okrese. Výsledkom zrážky sú dve ťažké a sedem ľahších zranení. Predbežné škody sa vyšplhali na zhuba 50-tisíc eur.

Nehoda sa stala krátko po 19. hodine. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 43-ročný vodič posýpacieho auta zišiel z diaľničného privádzača na Bytču a išiel v priraďovacom pruhu.

Osudné otáčanie...

Následne sa začal otáčať a vošiel do cesty 23-ročnému vodičovi autobusu. Ten už zrážke nedokázal zabrániť a narazil do bočnej časti vozidla údržby. Obe vozidlá po zrážke prešli do protismeru, zišli z cesty a narazili do svahu pod železničnou traťou. Posýpač ešte narazil do dopravnej značky.

Zdravotný stav vodiča autobusu je vážny

Pri nehode sa ťažko zranil vodič autobusu, 24-ročný žilinský hokejbalista Michal Dubovec. 63-ročná dôchodkyňa sa zranila strede ťažko a ľahko ďalších sedem cestujúcich. Vodič posýpača vyviazol bez zranení, pri dychovej skúške mu alkohol nezistili. Šoférovi autobusu na zistenie alkoholu odobrali v nemocnici krv.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy