Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Mira (†25) zabil na detskom ihrisku najlepší kamarát (34)
Zdielať na

Mira (†25) zabil na detskom ihrisku najlepší kamarát (34)

NITRA / Polícia už pozná páchateľa, ktorý zavraždil 25-ročného Miroslava z Nitry. Ide o jeho najlepšieho kamaráta. Všetko sa to odohralo na detskom ihrisku. Tragédii predchádzala ostrá hádka medzi mužmi.

NITRA - Polícia už pozná páchateľa, ktorý zavraždil 25-ročného Miroslava z Nitry. Ide o jeho najlepšieho kamaráta. Všetko sa to odohralo na detskom ihrisku. Tragédii predchádzala ostrá hádka medzi mužmi.

Tragédii predchádzala ostrá hádka

Miroslava mal podľa polície zavraždiť jeho najlepší kamarát. A to dvomi ranami do hrude. Motívom sú podľa všetkého peniaze, pre ktoré sa muži medzi sebou pohádali.

34-ročného Ľuboša policajti zadržali krátko po čine. Po niekoľko hodinovom vypočúvaní padlo obvinenie. "Nitrianska vyšetrovateľka obvinila muža z obzlášť závažného zločinu vraždy. Zároveň spracovala podnet na návrh na jeho vzatie do väzby," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 

V noci z pondelka na utorok vytiahol obvinený na kamaráta kuchynský nôž. Všetko sa stalo v tesnej blízkosti  paneláku, v ktorom  páchateľ býva s rodinou a malým synom.

Kamaráti sa spolu liečili zo závislosti

K miestu, kde sa stala tragédia, chodia kamaráti mŕtveho zapaľovať sviečky. Nechávajú tam aj rôzne odkazy. O tom, že obaja muži boli dobrými kamarátmi, svedčí aj fakt, že sa spolu liečili z drogovej závislosti. Ich priatelia údajne ani netušili, že majú medzi sebou problémy. Za vraždu najlepšieho kamaráta mužovi hrozí dlhoročné väzenie.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy