Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Luciu (14) mal zneužívať vlastný otec (43), čaká dieťa
Zdielať na

Luciu (14) mal zneužívať vlastný otec (43), čaká dieťa

PTRUKŠA / Lucia, ktorá je žiačkou základnej školy je v pokročilom štádiu tehotenstva a dieťa, ktoré nosí pod srdcom, zrejme splodila so svojím 43-ročným otcom.

Dievčina o tehotenstve nevedela

Všetko nasvedčuje tomu, že v tomto prípade došlo v incestu. O mesiac by mala totiž Lucia rodiť. Otcom jej dieťaťa by podľa informácií TV JOJ mal byť jej vlastný otec.

"Ona, že plakala, že nechcela, ale že nekričala, ale že nechcela," hovorí starosta obce Alexander Takács. Školáčka o svojom tehotenstve vôbec nevedela. Ani jej matka nepripisovala jej zväčšujúcemu sa bruchu veľkú pozornosť a tvrdila, že ide o chorobu. Smutnú pravdu odhalilo až gynekologické vyšetrenie.

Spávali spolu v jednej posteli

Žiačka 8. triedy spávala so svojím otcom na jednej posteli už dlhšiu dobu. Podľa matky to vraj bolo preto, že žijú v skromných podmienkach.

Otec školáčky je už v rukách polície. Podľa našich informácií sa k incestu priznal. "Vzhľadom na citlivosť prípadu a skutočnosť, že poškodenou je maloletá osoba, nebudeme zverejňovať bližšie informácie k prípadu," vyjadrila sa košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy