Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zbil tehotnú družku. Bála sa vrátiť, tak vonku mrzla!
Zdielať na

Zbil tehotnú družku. Bála sa vrátiť, tak vonku mrzla!

SENEC / Obyvatelia seneckého sídliska si dnes vydýchli, keď policajná eskorta konečne odviedla v putách muža, ktorý im už niekoľko rokov znepríjemňoval život. Polícia doteraz vec riešila len napomenutím. Tentoraz už nie, pretože údajne zmlátil svoju tehotnú družku a kladivom utýral k smrti jej psíka.

Suseda: Kričala, že jej zabil psa

Na muža museli ľudia zavolať policajnú hliadku. "Psa zabil kladivom a nebol to prvý prípad," tvrdí obyvateľka sídliska Jana. Obyvatelia usudzujú, že takto chcel ublížiť svojej družke, s ktorou býva v tejto kotolni už niekoľko rokov. V piatok večer bolo opäť počuť hádky a krik.

"Chodila tu bosá, kričala, že jej zabil psa. Napadol aj ju, je v štvrtom mesiaci tehotenstva," dodáva obyvateľka sídliska. Podľa svedkov tehotná zranená družka prespala túto noc vonku na tejto lavičke.

Muž bol v minulosti v base

Muž vraj bol v minulosti v base a jeho niekoľkoročné vyčíňanie už okolitých obyvateľov pekne rozčuľovalo. Po privolaní polície to však zvyčajne skončilo len napomenutím.

Nespratníka napokon predsa len policajná hliadka odviedla v putách.  V prípade, že sa mu preukáže týranie zvierat a ublíženie na zdraví, pôjde opäť za mreže.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy