Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zbesilí cestní piráti. Takto riskujú pre slávu...
Zdielať na

Zbesilí cestní piráti. Takto riskujú pre slávu...

GRUZÍNSKO / Presne tak si hovoria. Zbesilí jazdci. Milujú rýchlosť a po rušných komunikáciách sa preháňajú v starých autíčkach. Možno majú pocit, že sú veľkí frajeri a zatiaľ je len zázrak, že nikoho nezabili. Svoje priam kaskadérske kúsky si nakrúcajú a zverejňujú - chcú tak upútať pozornosť hollywoodskych režisérov...

Brzdu nepoznajú

Nasadnú do auta, dupnú na plyn a brzdu úplne ignorujú. A to počas normálne dennej premávky plnej áut a chodcov. Premávajú sa pomedzi všetko, čo sa dá - bez ohľadu na to, či sa to hýbe alebo nie. Títo cestní piráti z Gruzínska vedia, čo chcú. Zviditeľniť sa v Hollywoode.

"Chceli by sme upútať pozornosť tých, ktorí majú v záľube rýchlu jazdu. Za volantom sme skutoční šampióni. Ak nás filmári vyzvú, aby sme im ukázali, čo vieme, tak to urobíme. Sme schopní predviesť aj to najextrémnejšie manévrovanie na svete," vyhlásil líder skupiny Zbesilí jazdci.

Chceli by byť profesionálnymi kaskadérmi

Zatiaľ sa podarilo jedno. Všimli si ich aj pracovníci americkej ambasády - lenže preto, aby varovali pred nimi amerických turistov, ak sa vyberú do metropoly Tbilisi.

Skupina len nedávno zverejnila video z bláznivej jazdy v čase dopravnej špičky. Za týždeň si ho pozrelo viac ako milión ľudí. Tvorcovia by svoju vášeň najradšej obrátili na profesiu - chceli by pracovať ako profesionálni kaskadéri v Hollywoode. Dovtedy im neostáva iné, ako za svoje prehrešky platiť dopravné pokuty...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy