Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Opilec spôsobil nehodu. Ospravedlňovala sa jeho mama
Zdielať na

Opilec spôsobil nehodu. Ospravedlňovala sa jeho mama

NÁMESTOVO / Opitý vodič na Orave ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Ako sme vás už informovali, mal v krvi dva a pol promile a jazdil krížom-krážom z jedného pruhu do druhého, až kým sa nezrazil s oproti idúcou vodičkou. Ako sme zistili, na rováši má toho viac.

Rozbehla sa za ním a držala ho

Podľa brata sa cestný pirát od havárie nezdržiava v dedine. Muž zrejme nie je žiadne neviniatko, za volantom opitý nebol údajne prvýkrát. "Na dušičky urobil taký problém, nafúkal a chytili ho v Námestove policajti," povedal brat opitého vodiča.

Od havárie prešlo niekoľko dní, no sestry majú strašné okamžiky stále pred sebou. "Som z toho stále rozklepaná," hovorí jedna z nich. V rozhodujúcej chvíli pár minút po nehode sestra, spolujazdkyňa neváhala a keď opitý šofér vyskočil z auta a chcel ujsť, bežala za ním. Držala ho až do príchodu policajtov.

Vraj je to matke ľúto

"Držala som ho za bundu, nadával mi. Som si vôbec neuvedomovala, že môže mať nejaký nôž, alebo nejakú zbraň," hovorí spolujazdkyňa. Je otázne, či auto vodičky bude ešte pojazdné. Dostala ho od manžela na Vianoce. "Manžel mi kúpil auto, od prvého do tridsiateho maká, aby sme niečo mali, deti ho ani nevidia a tento pán nám to takto zmaril," hovorí.

Aj keď sa vodič neprišiel ospravedlniť, sestry tvrdia, že urobila to za neho jeho matka. "Mama prišla na miesto činu k nehode, chúďa plakala, že je jej to veľmi ľúto, že má už dlho s ním takéto problémy, že pili už tri dni," dodáva vodička poškodeného auta.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy