Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
S 2,5 promile jazdil cez oba jazdné pruhy. A vpálil do auta
Zdielať na

S 2,5 promile jazdil cez oba jazdné pruhy. A vpálil do auta

NÁMESTOVO / V stredu večer si pri Námestove viacerí vodiči užili svoje. Oproti ním sa totiž rútilo auto, ktoré striedavo prechádzalo z jedného jazdného pruhu do druhého. Niet sa čo čudovať - za volantom sedel muž s takmer dva a pol promile!!! Viac zisťovala reportérka Eliška Prečová...

Vodička zastala a čakala na zrážku

"Ja som sa im snažila vyhnúť. Videla som, čo sa robí, on strhol volant a ešte pridal z plnej pecky, pridal a vrazil do nás," popísala nešťastná a vydesená vodička auta, do ktorého opitý vodič vpálil. Auto vraj podľa svedkov jazdilo kade-tade. Prisvojovalo si oba jazdné pruhy a tak vodiči nevedeli, čo robiť.

Šoférka však zachovala chladnú hlavu a keď videla rútiace sa auto, zastala. Opitý vodič však spravil úplný opak a tak nečudo, že do auta vpálil.

Opilec chcel ujsť...

Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo. Opitý vodič mal ešte spolujazdca, ktorý z miesta nehody okamžite ušiel. Ujsť chcel aj podgurážený vodič, napokon však skončil v rukách polície. "Dotyčného pána zobrali na ošetrenie do Trstenej, ten druhý pán je momentálne ešte nezvestný," prezradila zrazená vodička.

"Vodič vozidla Audi sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,19 mg na liter alkoholu v dychu," informoval aj žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy