Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Šokovaná matka. Dcérka (3) pri teste naznačovala orálny sex
Zdielať na

Šokovaná matka. Dcérka (3) pri teste naznačovala orálny sex

KOŠICE A OKOLIE / Vzala do rúk atrapu penisu a naznačila orálny sex. Prstami ukázala, kde presne, ako presne. Tak takýto výsledok pani Eva u svojho dieťaťa nečakala. Skúšala robiť na dieťati test, či nebolo zneužívané. Polícia ale spáchanie trestného činu vylúčila... Matka si myslí, že dievčatko zneužíva jej exmanžel...

REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE MALOLETÝCH A MLADISTVÝCH!

Naznačila orálny sex

"Bola som šokovaná, keď dieťa siahlo po atrape mužského penisu a naznačilo orálny sex... Roztiahla nôžky a tak si prešla prstom od konečníka ku klitorisu, že tak, tak asi." Takto šokujúco popisuje psychologický test u svojej 3-ročnej dcérky pani Eva, ktorá ho spravila podľa návodu odborníkov, aby zistila, či bolo zneužívané. Všetko si nakrútila.

Teraz sa pýta, či jej dieťa je sexuálne zneužívané? Podľa policajného vyšetrovateľa to tak nie je. "Do trestného konania boli pribratí znalci z odboru zdravotníctva, zameraného na gynekologické, sexuologické a psychologické vyšetrenia. Tie však nepreukázali spáchanie trestného činu," informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Polícia tvrdí nie, psychológovia áno

"Preto som sa obrátila na vás. Čo sa týka vyšetrovateľov, tam som mala zlý pocit," hovorí pani Eva. Podľa posudku dvoch psychológov má však jej dcérka za sebou to najhoršie. "Sa liečila vaginálne antibiotikami. Mala z toho ešte aj traumy, že jej boli zavádzané vaginálne tablety."

Podľa matky malo dievčatko problémy so ženskými orgánmi vždy po návšteve u otca. "Ak sa tento skutok stal, tak proste nie u mňa. Nie, keď som bol ja s dcérkou. Testy absolvujem, detektor lži," bráni sa otec dievčatka. Je ochotný s políciou spolupracovať. Ten si však myslí, že za všetkým stojí Evin otec. Tá to odmieta. Podľa sexuologičky je len veľmi malé percento otcov, ktorí by zneužívali vlastné dcéry...

Téme sa venuje  reportér Jozef Kačmáry. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy