Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Záhada pre magistrát. V Bratislave niekto označil výtlky na zeleno
Zdielať na

Záhada pre magistrát. V Bratislave niekto označil výtlky na zeleno

BRATISLAVA / Všimli ste si? V uliciach nášho hlavného mesta sú desiatky výtlkov označené zelenou farbou. Kto a prečo ich takto zvýraznil, je záhadou. Ulice sú síce pod správou mesta, no to o označovaní nič nevie. Viac zisťovala reportérka Soňa Chotárová.

Záhada pre magistrát

"Samozrejme, situáciu sme preverovali, ale mesto takýmto spôsobom výtlky vôbec neoznačuje. Pre nás je to záhada, pretože si skutočne myslíme, že je to skôr iniciatíva niektorého z občanov alebo vodičov, ktorí dnes veľakrát sú aj agresívni.

My ich chápeme, pretože tých výtlkov je veľa a mesto v súčasnosti robí všetko pre to, aby sa situácia riešila z hľadiska finančného," informovala hovorkyňa magistrátu mesta Daniela Rodinová.

Cesty sú 30 rokov po životnosti

Podľa nej sú cesty už 20 až 30 rokov po svojej životnosti. "Cesty sa musia komplexne zrekonštruovať a mesto momentálne hľadá finančné zdroje spolu s Bratislavským samosprávnym krajom," dodala.

Možné je tiež, že by mohlo ísť aj o žart. Vodiči sa však výtlkom veľmi nesmejú a z neriešenia situácie a neustáleho poškodzovania svojich áut sú mnohí zúfalí. Či ide teda o dobre mienený žart, alebo odborné značenie, každý si praje, aby výtlky boli čo najskôr len škaredou minulosťou.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy