Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V Prešove našli v kríkoch polonahú mŕtvolu ženy
Zdielať na

V Prešove našli v kríkoch polonahú mŕtvolu ženy

PREŠOV / Neďaleko prešovskej železničnej stanice ráno objavili mŕtvolu ženy. Ležala v kríkoch a polícia nevylučuje ani to, že bola zavraždená. Bolo to už len vyvrcholenie smutného osudu nebohej. Bola to študovaná vysoká štátna úradníčka, až kým sa nezačala pozerať na dno pohárika a na istý čas skončila aj na ulici.

Kedysi vyštudovaná inžinierka

Mŕtve telo našli naďaleko budovy Železničnej polície. Bola do pol pása vyzlečená. Nehodu si všimol náhodný okoloidúci. Ľudia, ktorí tadeto každé ráno prechádzajú do práce hovoria, že niekedy sa tu bezdomovci často zdržiavali, ale vraj už dva roky tomu tak nie je.

Polícia ženu stotožnila ako 48-ročnú bezdomovkyňu. Nám sa podarilo zistiť, že za jej osudom sa skrývajú trpké skúsenosti s alkoholom. Kedysi úspešná vysokoškolsky vzdelaná inžinierka pracovala na Najvyššom kontrolnom úrade.

Polícia: Mohlo ísť o vraždu

Alkohol ju ale zničil. Žila takmer bezdomoveckým životom. Jej rodinu dnešná správa zronila, avšak nechceli sa k nej nijako vyjadrovať. Po prvej obhliadke polícia nevylúčila, že ide o vraždu, navyše so sexuálnym motívom. Mŕtva žena sa asi pred vyše rokom mala stať obeťou znásilnenia, ktoré mala sama nahlásiť.

"V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Cudzie zavinenie zatiaľ nebolo vylúčené," povedal prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy