Polojasno
21°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Pri Dunaji našli mŕtvolu. Bratislavčan (†31) zrejme zomrel násilnou smrťou
Zdielať na

Pri Dunaji našli mŕtvolu. Bratislavčan (†31) zrejme zomrel násilnou smrťou

BRATISLAVA / Pri dunajskej hrádzi v Petržalke, oproti betonárke, našli telo mŕtveho mladíka. Podľa obhliadajúceho lekára zomrel násilnou smrťou.

Telo 31-ročného Bratislavčana našiel náhodný okoloidúci približne o siedmej hodine ráno. Ležalo medzi hrádzou a jedným z ramien Dunaja, na mieste, kde sa často zvyknú vyskytovať cyklisti aj bežci.

Zakrvavenému mužovi už nedokázali pomôcť

Operačnému stredisku zdravotnej služby nálezca nahlásil, že muž sa nehýbe a je zakrvavený.  Keď však záchranári dorazili k Dunaju, konštatovali už len smrť. Prípad prevzala polícia. Podľa informácií, ktoré zatiaľ máme k dispozícii, mal muž poranenú hlavu.

Zrazilo ho auto?

Obhliadajúci lekár skonštatoval, že muž zomrel násilnou smrťou a nariadil vykonať súdnu pitvu. Neoficiálny zdroj uviedol, že ho mohlo zraziť auto. Neďaleko sú totiž postavené hausbóty, kam vedie poľná cesta. Podľa novších informácií to však vyzerá tak, že mladík si mohol na život siahnuť aj sám. Na mieste ale zatiaľ údajne žiadnu zbraň nenašli. Polícia to nekomentuje. Potvrdila len, že prípad vyšetrujú ako zločin zabitia. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články