Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Rovno pod nosom... Bratislavčan (35) mal zneužívať syna (6) aj dcérku
Zdielať na

Rovno pod nosom... Bratislavčan (35) mal zneužívať syna (6) aj dcérku

BRATISLAVA / Po šokujúcom prípade matematického génia Milana M., ktorý mal zneužívať štyroch maloletých chlapcov, polícia odhalila ďalší prípad pedofílie. Muž z Karlovej Vsi mal pritom zneužívať vlastného, len 6-ročného syna a dokonca aj maloletú dcérku! Susedia by to pritom do muža vôbec nepovedali... Viac informácií zisťovala Mirka Štrbáková Urbanovičová.

Nevedia, ako dlho syna zneužíval

K sexuálnemu zneužívaniu malo podľa polície dochádzať v jednom z bytov na Hlaváčkovej ulici v bratislavskej Karlovej Vsi. Ako dlho však k nemu dochádzalo, polícia nevie posúdiť. Konanie pedofilného 35-ročného otca Petra, ktorý pochádza z okresu Malacky, však definitívne stopla 9. februára.

"Vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV obvinil 35-ročného Petra S. zo zločinu sexuálneho zneužívania," informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár. Obyvateľov paneláka to poriadne šokovalo. Peter tu býval s partnerkou v podnájme dva roky. "Nepovedali by ste to do neho. Som otrasne zdesená." "To je novinky pre mňa... Viem, že býval tu hore, dve poschodia nad nami."

Nakrúcal si strkanie prstov...

Zneužívanie maloletého syna si obvinený Peter mal dokonca nakrúcať na mobil. Vo svojom zverstve však zašiel ešte ďalej. Okrem syna mal zneužívať aj maloletú dcérku. Dopúšťal sa k tomu pred očami oboch detí.

Podľa záznamov mal napríklad chlapcovi strkať prsty do intímnej časti tela. Vyšetrovanie tiež odhalilo, že tieto sexuálne aktivity vykonával pred ďalším dieťaťom. Obvinenému teraz hrozí 7 až 12 rokov za mrežami.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy