Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pavol (30) prinútil chlapčeka (10), aby ho sexuálne uspokojil!
Zdielať na

Pavol (30) prinútil chlapčeka (10), aby ho sexuálne uspokojil!

Zdroj: TV JOJ

VAŽEC / Len 10-ročný chlapček odišiel do obchodu nakúpiť domov. Práve tu sa stal obeťou zvrátených chúťok asi 30-ročného muža. Chlapca stiahol za obecný úrad, rozopol si nohavice a donútil ho, aby ho uspokojil. Napokon sa ešte vyhrážal dieťaťu smrťou...

Sexuálne ho musel uspokojiť

"Nech mi kúpi kávu, rožky, maslo. Bolo pol jednej, no chlapca sme vôbec nenašli, tak sme ho hľadali po susedoch... Bol uplakaný. On mi tam porozprával, mami, že on ma zbil, že ho vytiahol a že musel mu ho puckať," popísala rozprávanie syna Vladka mama štyroch detí Matilda.

Chlapec sa totiž z obchodu vôbec nevrátil domov a tak ho mama aj s celou osadou začala hľadať. Našla ho za budovou obecného úradu. Šokovaná po chlapcovom rozprávaní zalarmovala políciu. Tá krátko potom chytila aj údajného násilníka Pavla, ktorý putoval do policajnej cely.

Údajný násilník na slobode

"Vyšetrovateľ obvinil muža zo zločinu sexuálneho násilia v súbehu so zločinom vydierania. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až pätnásť rokov," informovala Anna Poljaková z Okresného riaditeľstva PZ v Liptovskom Mikuláši.

Pavol pochádza z východného Slovenska a vo Važci žije len krátko. Polícia ho však stíha na slobode. Pokúsili sme sa ho nájsť, no bezvýsledne. "Nebola tá sudkyňa spravodlivá, že ho pustila na slobodu... Bojím sa, hej, keď ho zase uchytne, tak čo," pýta sa mama Matilda.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy