Skoro jasno
22°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Otrasné odhalenie! Bývalý vojak mal zneužívať deti
Zdielať na

Otrasné odhalenie! Bývalý vojak mal zneužívať deti

Šokujúce prípady sexuálneho zneužívania iba niekoľko mesačných detí rieši polícia v českej Jihlave. Otrasných zločinov sa mal dopustiť 43-ročný muž, bývalý elitný vojak.

S matkami sa kontaktoval cez internet

Všetky tieto zverstvá sa podarilo odhaliť ešte v januári roku 2012, keď sa na policajtov v Jihlave obrátila 26-ročná matka dvojročného synčeka, ktorá tvrdila, že jej neznámy muž ponúkal za sex s jej malým synčekom peniaze, píše blesk.cz.

Desiatky policajných analytikov okamžite začali sledovať internetové sociálne siete. Vzápätí im prišlo zle, keď našli muža v zaparkovanom aute v Brne, ktorý mal orálny sex s nedávno narodeným dievčatkom. V aute pritom sedela aj je 20-ročná matka!

Policajné vyšetrovanie ukončili

Keď ho policajti chceli zadržať, zistili, že pracuje ako bodyguard na zahraničných misiách. "Museli sme počkať, až sa vráti späť," potvrdila policajná hovorkyňa. V marci minulého roka ho však chytili v Brne. V jeho dome potom zaistili počítačovú techniku vrátane všetkých nosičov s pornografickým materiálom, ako aj zbrane a nelegálne držané vojenské rozbušky.

Policajti teraz vyšetrovanie ukončili. Po rozsiahlom vyšetrovaní zvrhlíka obvinili z najmenej 16 znásilnení detí, z ktorých dve mal aj dokonať. Hrozí mu 12 rokov väzenia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO. 

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy