Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Boj o život v Prešove! Psychicky chorý muž (45) škrtil ženu (32)
Zdielať na

Boj o život v Prešove! Psychicky chorý muž (45) škrtil ženu (32)

Jarmila z Liptovského Mikuláša len plánovala stráviť Silvestra a Nový rok so svojou kamarátkou v Prešove. Predsilvestrovský prípitok sa však zmenil na boj o život, keď na ňu zaútočil kamarátkin exmanžel! Údajne ju chcel zaškrtiť!

Surový útok nazval "len sme sa pochytili"

"Normálne sme sa bavili. Potom mu dačo do hlavy, si viacej vypil a už koniec... Prišiel do kuchyne a už potom začal biť, hlava nehlava, škrtiť, búchať, vlasy mi trhal, všetko," popísala minúty hrôzy otrasená Jarmila. Údajný útočník, 45-ročný Ján vraj prišiel k svojej exmanželke na návštevu.

Na ženu najskôr len kričal, že ju zabije. Potom ju však surovo hodil na zem a škrtil. Agresívneho muža skrotili až privolaní policajti. Podľa informácií reportérky Daniely Jurekovej však útočil aj na nich. On má však na vec vlastné vysvetlenie. "Ja som ju nenapadol. Len sme sa troška pochytili a zavolali políciu," komentoval svoje počínanie Ján.

Ján leží na psychiatrii

"Policajti muža spacifikovali a predviedli na policajné oddelenie. Bol obvinený z prečinu nebezpečného vyhrážania," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Žene však tohtoročný Silvester budú pripomínať minimálne niekoľko dní modriny na krku a zranená noha. Ján je hospitalizovaný na psychiatrickom oddelení prešovskej nemocnice. A hrozí mu pobyt za mrežami...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy