Polojasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Mužom, ktorí odrezali Danielovi (†37) hlavu zaživa, hrozí doživotie
Zdielať na

Mužom, ktorí odrezali Danielovi (†37) hlavu zaživa, hrozí doživotie

Trojicu mužov, ktorí v Žihárci po bitke zaživa odrezali hlavu 37-ročnému Danielovi polícia už obvinila. Iba 17-ročný mladík s otcom a rok starším kamarátom môžu skončiť za mrežami až do konca života. Rodiny obvinených mužov sa teraz boja pomsty.

V dedine panuje napätá situácia

"Muži boli obvinení z obzvlášť závažného zločinu vraždu, za ktorý hrozí 25 rokov až doživotie," informovala hovorkyňa policajného zboru Renáta Čuháková. 17-ročný Atila, jeho 39-ročný otec, ktorý je profesionálnym mäsiarom a aj 18-ročný kamarát Marcel podľa našich informácií o brutálnom čine odmietajú vypovedať. Polícia má však dostatok dôkazov.

Momentálne sú všetci traja v policajnej cele. V prípade mäsiara Atilu nejde o prvú takúto skúsenosť. Pred rokmi v Šali vystrelil z okna pričom ťažko zranil okoloidúcu ženu. V dedine, kde sa vražda odohrala, je veľmi napätá atmosféra a neustále tam hliadkujú policajti. Matku obvineného chlapca a manžela sme doma nenašli. Otec 18-ročného Marcela nám povedal, že majú strach, aby im rodina mŕtveho neublížila.

Najviac bude chýbať dcérke

"Aj to sa ešte môže stať, je to ťažké nielen pre mňa, ale pre celú rodinu, veď tu je ešte 6 detí," hovorí otec obvineného. Príbuzní zavraždeného Daniela sa z toho, čo sa udialo, nedokážu spamätať. Družka s matkou sa údajne zrútili. Otec bude chýbať hlavne 5-ročnej dcérke.

Danielovi sa stala osudnou potýčka v miestnom bare. Obvinená trojica ho mala surovo dobiť a odniesť do domu. Tam mu vraj ešte zaživa odrezali hlavu. Tela sa zbavili tak, že ho odhodili do žumpy v dedine vzdialenej 25 kilometrov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy