Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Traja mŕtvi ľudia a jeden zabitý pes. Vyvraždil rodinu otec?
Zdielať na

Traja mŕtvi ľudia a jeden zabitý pes. Vyvraždil rodinu otec?

Zabil manželku, vlastného syna, psa a potom aj seba. Takáto neuveriteľná rodinná dráma sa odohrala v českej obci Jílové. Tri mŕtve telá objavil až druhý syn, ktorý ako jediný z rodiny zostal nažive.

Žiadne hádky ani výbuchy hnevu

Blízki susedia a ľudia z dediny si nedokážu motív ohavnej tragédie vysvetliť. Nemôžu uveriť, že by bol tohto masakru "Pepik" ako hlavu rodiny volali, schopný. "My si to nedokážeme vysvetliť, my tomu neverime, že by toho bol schopný," hovoria susedia.

Mnohí sa s Jozefovou rodinou poznali odkedy v obci postavili dom, nasťahovali sa a ich deti spolu vyrastali. Údajne u nich susedia nikdy nevideli hádku či výbuch hnevu. "Naozaj milí ľudia, že by tam niečo bolo nevieme, naozaj nie" tvrdia.

Tri mŕtvoly našiel najstarší syn

Miesto, kde sa strieľalo preťala policajná páska. Kriminalisti uzatvorili ulicu na niekoľko hodín. Podľa svedeckých výpovedí zastrelil Jozef svoju ženu Evu a druhorodeného syna Michala v spánku. Údajne pripravil o život a psa rodiny, a potom otočil hlaveň pištole proti sebe. Mŕtve telá objavil až starší syn, ktorý prišiel na prvý sviatok vianočný za rodinou z Prahy.

Okamžite zalarmoval políciu aj záchranku. Mladý muž prišiel o všetkých svojich najbližších. "Rodičom kúpil pobyt v kúpeľoch, platil im pobyt pri mori," hovorí suseda. Ešte stále nie je jasné, čo priviedlo muža k tomu, aby postrieľal takmer celú svoju rodinu. Jozef bol už na dôchodku ako aj jeho žena Eva. "Že by odstrelil vlastného syna? Nie, on ich oboch miloval," hovorí suseda.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy