Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Opitého srandistu čaká asi pokuta. Policajtom ukradol značku
Zdielať na

Opitého srandistu čaká asi pokuta. Policajtom ukradol značku

Evidenčné číslo z policajného auta sa stalo trofejou muža zo Žarnovice. Vzal si ho so sebou domov, no dlho sa netešil. Policajtom vypátranie netrvalo dlho a tento žartík ho zrejme vyjde draho.

Značku ukradol počas obeda

Policajti zaparkovali svoje služobné auto na parkovisku pred reštauráciou, keď sa však po dobrom obede k autu vrátili, zistili, že im chýba evidenčné číslo. Vracali sa zo služobnej cesty a tak si najprv mysleli, že ho jednoducho stratili. Nakoniec však vysvitlo, že evidenčné číslo z policajného džípu sa stalo trofejou 43 – ročného Vladimíra.

Značku vrátil

Vladimíra ani jeho synovca sme doma nenašli, no podľa našich informácií bol muž zo Žarnovica podgurážený alkoholom. Policajné evidenčné číslo si zobral so sebou domov, vraj išlo len o recesiu. "Ku skutku sa priznal a evidenčné číslo policajtom vrátil," uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Hrozí mu pokuta

Podľa susedov Vladimíra policajti dobre poznajú, čo však s ukradnutým evidenčným číslom plánoval nevedno. No vyrobil si problém. "Zaevidovali sme to ako priestupok proti majetku a odstúpili na obvodný úrad," priblížila Faltániová. Kuriózny priestupok tak stále nie je ukončený, ak hriešnikovi vinu dokážu, môže skončiť s pokarhaním, ale aj so sankciou do 333 eur.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy