Skoro jasno
20°
Bratislava
Obchodné stretnutie ako lusk! Potrundženého muža našla polícia
Zdielať na

Obchodné stretnutie ako lusk! Potrundženého muža našla polícia

Policajti pravdepodobne zachránili pred zamrznutím 41-ročného muža, ktorý v opitosti zablúdil cestou z obchodného stretnutia. Jediná správa, ktorú bol schopný o sebe podať, bola tá, že blúdi snehom pomedzi stromy.

Manželka ho určite pochválila...

Policajti chlapíka napokon našli premrznutého v ovocnom sade. Muž sa vydal v pondelok večer na obchodnú schôdzku do reštaurácie. Rokovanie sa pretiahlo a tak sa dohodol s manželkou, že pre neho príde okolo desiatej večer na železničnú stanicu v severočeských Tepliciach.

"Po hodine aj pol čakania, keď sa manželovi opakovane pokúšala neúspešne dovolať, jej telefón konečne zodvihol, ale dozvedela sa iba to, že blúdi niekde v snehu a okolo neho sú stromy. To bol posledný hovor, potom bol už jeho mobil nedostupný," popísal začiatok prípadu policajný hovorca Daniel Vítek.

Plazil sa, našli ho na druhý pokus

Vystrašená manželka ihneď kontaktovala policajtov a mala šťastie. Operačný dôstojník si spomenul, že hliadka v teplickej časti Prosetice už pred jedenástou večer prehľadávala les nad mestom, pretože tam niekto z miestnych videl muža, ako sa plazí v snehu. Vtedy však ešte policajti nikoho nenašli.

Operačný dôstojník teda opäť zavolal svedka, ktorý muža v snehu zazrel a zistil od neho, že bol oblečený rovnako, ako stratený manžel. "Policajti sa do nepriehľadného terénu teda vydali znova a desať minút po polnoci našli strateného muža v ovocnom sade nad prosetickým sídliskom. Výrazne opitý muž sa v lese stratil a sám už nebol schopný ísť ďalej," dodal hovorca polície Vítek. Muž bol podchladený, ale inak bol v poriadku. Napokon preto ani nepotreboval ošetrenie lekárov.

S trochou preháňania možno napísať, že to mohlo v podaní opitého podnikateľa vyzerať približne tak, ako na našom videu. Pravda, preňho to až taká zábava nebola...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Policajti_Česká_republika

isifa.com - ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy