Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Minister Počiatek navštívil rodinu zosnulého Martina (†31)
Zdielať na

Minister Počiatek navštívil rodinu zosnulého Martina (†31)

Stretnutie rodiny sa malo udiať bez prítomností novinárov. Minister dopravy Ján Počiatek mal podľa našich zistení namierené k rodinám pozostalých potom, ako odpovedal na otázky novinárov priamo na mieste tragédie pri obci Kurimany. V dome Martinových svokrovcov sa stretol s vdovou aj deťmi. V kruhu pozostalých strávil vyše hodiny. O čom sa rozprávali, však nechcel prezradiť.

Prišiel a povzbudil nás...

„Nemám ambíciu sa o tom nejako vyjadrovať, ja považujem zo svojho pohľadu tento rozhovor za súkromný. Nebudem nič viac hovoriť, to čo som ja chcel povedať, som povedal vnútri,“ povedal minister dopravy tesne po tom, ako sa rozlúčil s pozostalými.

Martinova rodina bola z ministerskej návštevy milo prekvapená. Ako povedala Martinova svokra: „prišiel a povzbudil nás.“ Smútok v ich rodine tak skoro nevymizne, v tejto chvíli ich nezaujíma ani to, ako sa vyvíja vyšetrovanie.

Martina im nikto nevráti

„My sme tam prišli o veľmi dobrého človeka, ktorého nám nikto, nikto nevráti, či bude niekto potrestaný nebude potrestaný, čo nám to pomôže,“ zverila sa nám Eva Onofrejová, Martinova svokra.

Ján Počiatek verí, že vyšetrovanie tragédie bude úspešné a že jeho výsledky by mohli byť známe už o niekoľko mesiacov. „Je absolútne zásadne dôležité, aby sme vyšetrili príčiny práve kvôli tomu, aby sa takéto nemohlo zopakovať,“ dodal minister s tým, že všetky odpovede na tieto otázky musí dať poverený vyšetrovateľ.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy