Jasno
13°
Bratislava
Pri páde mosta zahynul aj Martin (†31). Lúčilo sa s ním 300 ľudí
Zdielať na

Pri páde mosta zahynul aj Martin (†31). Lúčilo sa s ním 300 ľudí

Už nikdy ocka neobjímu, už nikdy ho neuvidia, už nikdy mu nepovedia "ľúbim ťa". Tridsaťjedenročný Martin v piatok tragicky zahynul pri páde rozostavaného moste pri Kurimanoch. Zanechal po sebe dve dcérky. Do Trnkova sa s ním prišlo rozlúčiť asi 300 ľudí.

Na pohreb prišlo asi 300 ľudí

Asi 20 minút po začatí obradu dovtedy pochmúrne počasie na chvíľu rozjasnilo slnko napriek tomu, že stále mrholilo. Nikto zo smútiacich nedokáže pochopiť, ako mohol tak náhle vyhasnúť život mladého človeka, ktorý ho mal ešte len pred sebou.

V osudný deň mal dokonca narodeniny a jeho dve dcérky Viktorka a Alexandra sa celý deň tešili ako svojmu oteckovi povedia všetko najlepšie, ale už sa ho nedočkali.

Martin nemal žiaden priateľov

Martin bol pracovitý a nemal žiadnych nepriateľov. Takto si naňho spomínajú aj jeho synovci, od ktorých bol starší len o niekoľko rokov a bol pre nich ako ich starší brat. Posledné zbohom mu prišli dať aj kolegovia z práce. Tí o ňom hovoria ako o veľkom dobrákovi a nevedia sa zmieriť s pocitom, že odišiel na druhý svet.

Tragédia sa stala v piatok v obci Kurimany, okres Levoča. Betónový most vo výstavbe na úseku diaľnice D1 Jánovce - Jablonov sa počas betónovania prepadol a zrútil. Štyria ľudia zahynuli, viacerí sa zranili.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy