Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Motorkár (32) jazdil frajersky na zadnom, vpálil do auta!
Zdielať na

Motorkár (32) jazdil frajersky na zadnom, vpálil do auta!

Motorkár si to práve vysokou rýchlosťou a navyše na zadnom kolese šinul od čerpacej stanice v Seredi k železničnému prejazdu. Keď vtom vrazil do osobného auta. Náraz ho vymrštil do vzduchu, po páde si spôsobil ťažké zranenia. Do nemocnice muža musel previezť vrtuľník. Viac zisťovala reportérka Veronika Hulíková.

Náraz ho vymrštil do vzduchu

Podľa svedkov sa motorkár rútil veľkou rýchlosťou a navyše išiel len na zadnom kolese. V tom čase však z areálu viacerých firiem vychádzal na cestu aj vodič osobného auta. "Motocyklista narazil do auta, ktoré sa pripájalo do jazdného pruhu," informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Náraz motorkára vymrštil do vzduchu a skončil nehybne ležať mimo cesty. Na pomoc mu okamžite prišli dve posádky záchranárov a hasiči. Motorkár si spôsobil vážne poranenia hlavy, previezť ho preto museli leteckí záchranári.

Bez EČ a so zákazom

Okrem toho, že skončil s vážnymi zraneniami na ARO, jazdil aj bez evidenčných čísel a mal dvakrát uložený zákaz viezť motorové vozidlo! Či pred svojou šialenou jazdou pil, zistia až odberom krvi v nemocnici.

Presné príčiny nehody sú predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a marenie výkonu úradného rozhodnutia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

seredonline.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy