Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
270 km/h na diaľnici. Motorkár unikal policajtom!
Zdielať na

270 km/h na diaľnici. Motorkár unikal policajtom!

Šialená jazda. Riskantná a nebezpečná. Takouto rýchlosťou as totiž po diaľnici rútil motorkár aj so spolujazdkyňou a odmietal policajtom zastaviť. Zrejme vedel veľmi dobre prečo. Nemal pri sebe vodičský preukaz a bol v podmienke. Teraz mu hrozí 3 roky za mrežami.

Miesto kontroly dupol na plyn

Krátko po pol jednej ráno, keď si diaľniční policajti všimli na D11 motorkára s nečitateľnou štátnou poznávacou značkou. Policajti zapli výstražné svetlá a chystali sa motorkára zastaviť. Vtedy sa mienená kontrola zmenila na šialenú naháňačku.

"Pridal plyn a začal unikať. Skutočne veľmi riskantnou jazdou ohrozoval aj svoju spolujazdkyňu," informovala policajná hovorkyňa Hradca Králové Ivana Ježíková.

Do protismeru a do poľa...

Po desiatich kilometroch sa motorkár zrazu prudko obrátil do protismeru a pokračoval vo svojom nebezpečnom úniku. Policajtov dokonca provokoval, následne zahol do poľa, po ktorom išiel ďalších asi 500 metrov. Zrejme nečakal, že sa policajti za ním pustia aj do bahna... Naháňačka sa skončila, keď sa s motorkou aj spolujazdkyňou zrútil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy