Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Tyč prerazila strechu bavoráka a usmrtila mladíka (†26) v aute
Zdielať na

Tyč prerazila strechu bavoráka a usmrtila mladíka (†26) v aute

Na rýchlostnej ceste R1, neďaleko Žiaru nad Hronom, došlo k vážnej dopravnej nehode. Auto so štyrmi mužmi zrejme dostalo na ceste šmyk. Vodič stratil nad vozidlom kontrolu. V jednej chvíli hrozilo, že auto môže spadnúť z mosta priamo na železničnú trať. Celá posádka skončila v nemocnici. Jeden z mužov počas prevozu do nemocnice zomrel.

V aute boli 4 mladíci

Život 26-ročného muža vyhasol pri rannej nehode na rýchlostnej ceste R1 v katastri obce Železná Breznica. Ráno o 8:00 išiel 27-ročný vodič osobného auta BMW zo Žiaru nad Hronom v ľavom jazdnom pruhu v smere od Žiaru nad Hronom na Zvolen.

V ľavotočivej zákrute predbiehal na mokrej ceste nákladné auto, no rýchlosť jazdy neprispôsobil svojím schopnostiam, stavu a povahe vozovky a na mokrom povrchu cesty dostal šmyk. Prešiel do pravého jazdného pruhu, kde narazil do kovových zvodidiel, od ktorých sa auto odrazilo späť na cestu.

Dvaja ťažko zranení

Vozidlo začalo rotovať a zadnou pravou časťou ostalo opreté o ľavé zvodidlo. Pri dopravnej nehode sa ťažko zranil 26-ročný spolujazdec, ktorý počas prevozu do nemocnice v Banskej Bystrici svojim zraneniam podľahol.

Ľahko sa zranil 22-ročný spolujazdec, vodiča a ďalšieho 19-ročného spolujazdca ošetrili na mieste. Všetci spolujazdci sú zo Žiaru nad Hronom. Alkohol u vodiča nezistili. Škodu na vozidle a na poškodených zvodidlách odhadli na 6-tisíc eur.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy