Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
AUTENTICKÉ ZÁBERY. Pri hrozivej nehode zhorelo auto aj kamión
Zdielať na

AUTENTICKÉ ZÁBERY. Pri hrozivej nehode zhorelo auto aj kamión

Mimoriadne vážna dopravná nehoda sa ráno stalo na ceste medzi Sencom a Šamorínom. Osobné auto sa tam zrazilo s kamiónom, ktorý prevážal oleje. Škodovka začala ihneď horieť a vodiča pochovala...

Cesta bola rovná a prehľadná...

Ani niekoľko hodín po nehode odborníci nevedeli určiť totožnosť vodiča a dokonca ani pohlavie obete. Dopravná nehoda sa stala na rovnom úseku cesty. Škodovka vletela priamo pod kamión. Ten auto tlačil pred sebou asi 70 metrov. Obe autá skončili v poli.

Osobné auto začalo v poli okamžite horieť. Aj keď sa pri ňom zastavili okoloidúci vodiči, plamene boli také veľké, že šoféra nedokázali z auta vyslobodiť. "Ja som sa pozrel do vnútra, lebo tam začalo horieť. Kamarát rýchlo zobral hasiaci prístroj, ale to sa nedalo. Už aj hneď začalo v zadu," hovorí Róbert Mundy svedok nehody.

Mikrospánok? Porucha? Alebo...

Od auta sa požiar rozšíril aj na náves kamióna. Poškodil sudy s olejmi, ktoré vytiekli do zeme.  Policajti uzavreli cestu na niekoľko hodín. Čakalo sa kým sa podarí odpratať následky nehody.

Zatiaľ nie je jasné, prečo sa táto tragédia stala. V tejto chvíli vraj nie je vylúčený ani mikrospánok a ani technická porucha na aute. Podľa posledných informácií mal auto šoférovať mladý muž z Veľkých Uľan. "Pravdepodobne došlo k smrti už v dôsledku dopravnej nehody, potom vznikol požiar," informoval riaditeľ hasičského a záchranného zboru plk. Ing. Vojtech Nagy.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

HaZZ Šamorín

Súvisiace články

Najčítanejšie správy