Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Opitý mladík (25) strieľal v Šali po rovesníkoch!
Zdielať na

Opitý mladík (25) strieľal v Šali po rovesníkoch!

Dvadsaťpäťročný muž strieľal v Šali do partie mladých ľudí. Skupinku, ktorá sa vracala z diskotéky, si páchateľ vyhliadol nadránom. Policajti opitého muža krátko po čine zadržali.

Tri dievčatá sa boli zo štvrtka na piatok baviť v klube a nadránom ich išiel vyprevadiť 21-ročný kamarát. Cestu im však skrížil pre nich neznámy opitý muž.

Bezdôvodná streľba

Dvadsaťpäťročný mladík na partiu mladých ľudí vytiahol zbraň. Najskôr vystrelil do vzduchu a napokon začal strieľať aj do nich. "Išlo pravdepodobne o plynovú zbraň s nábojmi so slzotvorným plynom," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Vystrašené dievčatá sa rozutekali preč. Páchateľ s pištoľou v rukách naháňal ich kamaráta Tomáša a začal kričať, že ho zabije. Pritom sa však pošmykol a spadol na zem. Mladému mužovi sa vtedy podarilo ujsť a zavolať políciu. Útočníka policajti dolapili na benzínovej pumpe. Pri incidente sa našťastie nikto nezranil.

Útočník nič nevie

Stanislav pri dychovej skúške nafúkal viac ako 2 promile. Prečo na mladých ľudí zaútočil, nevie vraj ani on sám. Vôbec ich totiž nepoznal. Zrejme mu odvahu dodal alkohol. Nič to však nemení na tom, že si narobil poriadne problémy. Polícia už voči nemu začala trestné stíhanie pre nebezpečné vyhrážanie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy