Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Policajti dolapili tyrana. Z mosta vyhodil psíka
Zdielať na

Policajti dolapili tyrana. Z mosta vyhodil psíka

Polícia už našla muža, ktorý surovo hodil z vysokého mosta do rieky asi ročného psíka. O prípade, ktorý sa odohral v Čakajovciach, sme hovorili v piatok. Bezbranné zviera sa podarilo zachrániť v poslednej chvíli.

Vraj ho chcel len okúpať

"Polícia na základe získaných informácií zistila, že psa do vody hodil 51-ročný muž z Čakajoviec," informovala hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová. Muž na polícii tvrdil, že psíka prišiel k rieke Nitre iba okúpať. Svedkovia však jasne videli, ako sa nahol cez zábradlie a zhodil ho zo zhruba 10 metrovej výšky dole. "Pani išla okolo a videla dákeho človeka, čo hádzal psa z mosta" povedala ešte v piatok oznamoateľka.

"Na miesto sme sa dostavili čo najskôr, následne pomocou podberáka sa nám ho podarilo dostať na breh," hovorí zástupca útulku František Kubíček.

Malý oriešok je v útulku

Cestou sa vraj 51-ročný zastavil aj v krčme a späť sa už vrátil bez Rexa. Jeho brat nechápe, prečo sa Michal k bezbrannému zvieraťu  tak kruto zachoval. Vladimír ho totiž  zachránil zhruba pred rokom. Vtedy ešte malé šteniatko našiel odhodené v jarku pri dedine.  

Malý oriešok je momentálne v útulku. Hľadajú mu nový dom, aby už psíkovi nikto neublížil tak, ako to urobil Michal. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy