Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Muž sa chcel zbaviť psa, tak ho vyhodil z mosta
Zdielať na

Muž sa chcel zbaviť psa, tak ho vyhodil z mosta

Asi ročného psíka sa neľudským spôsobom pokúsil zbaviť zatiaľ neznámy muž. Bezbranné zviera zhodil z vysokého mosta rovno do rieky pri obci Čakajovce. Všetko si všimla okoloidúca pani a zavolala pomoc.

Padal z výšky 10-tich metrov

"Je to dosť vysoké, zhruba 10 metrov má ten most nad hladinou rieky," povedal František Kubíček zástupca útulku zvierat. Na všetko sa v nemom úžase pozerali ľudia z autobusu, ktorý práve tadiaľ prechádzal. Jedna cestujúca zavolala pomoc. "Išla okolo a videla človeka, čo hádzal z mosta psa, že psík bol ešte živý," hovorí oznamovateľka.

Dlhšie by to nevydržal

Zástupcovia útulku okamžite vyrazili k rieke Nitra. V tej chvíli kríženec dlhosrstého jazvečíka už z posledných síl  bojoval o život. Von ho vytiahli poriadne vysileného. Bol celý mokrý, vystrašený. Malý oriešok mal šťastie, že sa pri páde nezranil. Stačilo totiž málo a mohol sa utopiť. A o to zrejme išlo aj mužovi, ktorý ho surovo hodil do rieky.

Zo šoku, ktorý psík zažil sa bude ešte dlho spamätávať. Momentálne ho opatrujú v útulku. Bude však potrebovať aj novú rodinu, ktorá sa o neho s láskou postará.

Majiteľa tohto psíka sa zatiaľ vypátrať nepodarilo. Ak by ste vedeli poskytnúť akékoľvek informácie, kontaktujte Nitriansky útulok zvierat.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy