Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tragická oslava narodenín. Muž (†40) sa utopil v Domaši
Zdielať na

Tragická oslava narodenín. Muž (†40) sa utopil v Domaši

Partia kamarátov a kolegov sa vybrala na jednu z chatiek v rekreačnej oblasti Valkov osláviť päťdesiatku. Pre jedného z nich sa však oslava skončila tragicky. Aj napriek tomu, že ho kamaráti odhovárali, 40-ročný muž si s kamarátom išli zaplávať. Z mútnych vôd sa však už nevynoril. Najhoršie ale je, že ho hasiči s potápačmi stále hľadajú... Na mieste bol aj reportér Vlado Jurek.

Osudné rozhodnutie

Niektorí ľudia na pláži si vôbec nevšimli, že sa niečo deje. Po mužovi tu ostali len šľapky. Asi 40-ročný muž sa zrejme chcel počas oslavy päťdesiatky jedného z kamarátov osviežiť v Domaši a toto rozhodnutie sa mu stalo osudným.

Mútne vody Domaše pohltili telo

Nedali si povedať, hoci ich kamaráti odhovárali. Pátranie vo vodách Domaše však bolo pre hasičov neúspešné. Na pomoc si dokonca museli zavolať kolegov potápačov z Humenného. Vo vode je totiž slabá viditeľnosť a hasiči prehľadávali miesto, kde sa muž mal ponoriť, len odhadom.

Pátranie bude pokračovať aj ďalej. Neraz sa však stalo, že mútne vody Domaše zdržali potápačov aj niekoľko dní, kým as vôbec k utopencovi dostali...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita

Súvisiace články

Najčítanejšie správy