Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
ŠIKANA. Hedvigu Žákovú chcú zavrieť na psychiatriu a pozorovať...
Zdielať na

ŠIKANA. Hedvigu Žákovú chcú zavrieť na psychiatriu a pozorovať...

Štát sa jej už ospravedlnil za nepríjemnosti, no prokuratúra si stále nedá pokoj. Hovorí sa dokonca o šikane. Reč je o prípad Hedvigy Malinovej, dnes už Žákovej. Ani po šiestich rokoch v podstate nikam neposunul...

Žákovú predvolali k psychiatrii

Pripomeňme, že mladú ženu mali napadnúť dvaja muži preto, že hovorila po maďarsky. Podľa polície si to však vymyslela. V utorok kvôli tomu dokonca strávila popoludnie v ambulancii psychiatra.

Približne hodinu a pol strávila Hedviga Malinová v psychiatrickej ambulancii, kde sa mala podrobiť vyšetreniu duševného stavu. Ako prvý prišiel s touto informáciou denník Nový Čas.

Na otázku, čo si o celej kauze myslí, Hedviga odpovedala: "Päť rokov som obvinená a neviem z čoho. Neviem vám povedať, ako sa to skončí," doplnila na vysvetlenie Žáková. 

Vyhrážky ústavným pozorovaním...

Jej advokát má obavy, že vyšetrenie malo len prekryť predchádzajúce vyšetrenia spred niekoľkých rokov. "My sme jasne povedali, že tu bolo vykonané znalecké dokazovanie pánom profesorom Labašom bez príkazu súdu, bez problémov posudzoval duševný stav Hedvigy, keď malo dôjsť k trestnému činu. Bojíme sa, že existuje takáto obava, že znalecké dokazovanie má prekryť závery profesora Labaša," vysvetlil Žákovej advokát Roman Kvasnica.

Vzhľadom k týmto okolnostiam, advokát Hedvige odporučil, aby sa dostavila, ale nekomunikovala. K vyšetreniu teda v utorok (5. 6. 2012) nedošlo. Existuje veľká pravdepodobnosť, že Hedviga bude musieť absolvovať ústavné pozorovanie. Podľa advokáta však ani vtedy nebude Hedviga komunikovať.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Hedviga Žáková - Malinová_psychiater_vyšetrenie_so_synom

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy