Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mladí Bratislavčania (21, 20) havarovali, potom napadli policajtov
Zdielať na

Mladí Bratislavčania (21, 20) havarovali, potom napadli policajtov

Nie veľmi pekné spomienky bude mať na nedeľňajší večer mladý pár z Bratislavy, ktorý pod značným vplyvom alkoholu najskôr nabúral do zábradlia popri ceste na Kolibu. Z miesta nehody prešli na aute ešte ďalších niekoľko sto metrov, až kým ich nechytili policajti. Pár však na mužov zákona zaútočil. To tvrdia policajti. Mladí Bratislavčania popierajú aj alkohol, aj nehodu...

Striedanie aj alkohol za volantom popierajú

Policajti mali podľa policajného hovorcu Františka Peczára mladý pár zastaviť a vyzvať, aby sa podrobili dychovej skúške. Mali totiž podozrenie, že sa za volantom prestriedali a chceli zistiť prípadnú prítomnosť alkoholu. Mladá žena navyše nemá vodičský preukaz.

21-ročný Jozef a 20-ročná Kristína to mali odmietnuť. Nám tvrdili, že ani nešoférovali pod vplyvom alkoholu, ani nespôsobili nehodu. "Auto viedol môj kamarát, ktorý bol triezvy. Vymklo sa mu to spod kontroly a nabúral a začalo sa z toho dymiť, tak som ho poslal, že choď," tvrdí Jozef. Ten mal nastúpiť na trolejbus domov. No číslo naňho vraj nemá...

Kopali, hrýzli, útočili

Mladí ľudia údajne policajtom aj nepekne nadávali. "Oni sa nás snažili obviniť, že sme šoférovali pod vplyvom alkoholu, čo sme nešoférovali, teda... Že sme spôsobili, čo sme nespôsobili," dodáva Jozef. Ten mal dokonca jedného z policajtov ťahať za uniformu, pri zatýkaní zase kopať a udierať päsťami.

Spolujazdkyňa Kristína sa zachovala podobne. Najskôr chcela z miesta ujsť, keď ju jeden z policajtov zastavil, kopala a hrýzla. Obaja mladí ľudia sú teraz obvinení z vedenia motorového vozidla pod vplyvom alkoholu a útoku na verejného činiteľa. Hrozí im až 5-ročné väzenie. Policajti našťastie zranení neboli.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy