Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Policajti zachránili život mužovi (34). Chcel skočiť z okna
Zdielať na

Policajti zachránili život mužovi (34). Chcel skočiť z okna

Policajti z nitrianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky zachránili život 34-ročnému mužovi. Chcel vyskočiť z piateho poschodia. Hliadka prišla na miesto, keď už muž sedel na parapete. Do vnútra ho pmj-čkári vtiahli v poslednej chvíli.

Muž sedel na balkóne a bol odhodlaný skoncovať so životom. "Vykrikoval, že spácha samovraždu, že zoskočí," hovorí zasahujúci policajt Peter Mrosko.

Išlo o sekundy

Zúfalií rodičia muža nevedeli čo urobiť a preto zavolali políciu. Hliadky pohotovostnej motorizvoanej jednotky boli na mieste  za pár minút. Keď ich muž zbadal, chcel sa už naklánať dole. Išlo teda naozaj o sekundy. Policajtom bolo jasné, že ak chcú muža zachrániť musia okamžite jednať. "Sme prikročili k nemu, sme ho stiahli na zem a spacifikovali," hovorí policajt.

Policajt sa pri zásahu zranil

Jeden z policajtov riskoval svoj život a zranil sa. "Bol kolega za mnou a v prípade, že by ma stiahol, zachytil by ma," hovorí Mrosko. Škrabance odvážnemu polciajtovi neprekážajú. Dôležité je, že sa muža pdoarilo dostať do bezpečia. 34-ročný muž bol agresívny a napokon skončil na psychiatrii, kam ho previezli v sprievode policajtov.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy