Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na diskotéku už nedošli! Vodič (†25) neprežil, 5 sa zranili
Zdielať na

Na diskotéku už nedošli! Vodič (†25) neprežil, 5 sa zranili

Tragicky sa skončila cesta budúcich maturantov, ktorí sa v sobotu pred polnocou vybrali za zábavou. Auto so šiestimi mladými ľuďmi havarovalo na ceste medzi Veľkou Lodinou a Kysakom. Piatich vážne zranených previezli do košickej nemocnice. Dvadsaťpäťročnému vodičovi však už nedokázali pomôcť.

V aute boli šiesti

Partia mladých mala podľa informácií Krimi namierené na diskotéku. Vodič však zrejme nezvládol ostrú zákrutu, zišiel z cesty a auto narazilo do stromu. V havarovanom aute sa tlačili šiesti cestujúci. Na pomoc im okamžite pribehli ľudia, ktorí bývajú neďaleko.

O život zranených bojovali hasiči aj záchranári. Na miesto nehody dorazili 4 sanitky. Mladého vodiča, ktorý auto šoféroval, údajne ďalší piati spolucestujúci nepoznali. Zoznámili sa zrejme tesne pred tým, než sa spoločne vybrali za zábavou.

Vodič na mieste zomrel

Piatich zranených vo veku 19 až 21 rokov previezli záchranári s vážnymi zraneniami do košickej nemocnice. Dvadsaťpäťročnému mladíkovi z Humenného však žiaľ pomôcť nedokázali.

Podľa slov miestnych obyvateľov je najsmutnejšie, že to nie je ani zďaleka prvý prípad, keď na tomto úseku cesty vyhasol ľudský život. Príčiny a okolnosti nehody už polícia prešetruje.

Veľká Lodina_Kysak_nehoda_vodič mŕtvy_piati zranení

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy