Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Košičana (22) uspokojil striptíz. Dievčatá (14, 20) väznil na chatke
Zdielať na

Košičana (22) uspokojil striptíz. Dievčatá (14, 20) väznil na chatke

Najskôr väznil v chatke len 14-ročné dievčatko, potom prepadol 18-ročnú vydesenú tínedžerku, napokon na svoju chatku uniesol aj 20-ročnú ženu. Keď ho presvedčila o tom, že má zdravotné problémy, prinútil ju spraviť mu aspoň striptíz. Tohto mladého Košičana polícia konečne dostala do rúk.

Chúťky mu uspokojil až striptíz

V priebehu len piatich mesiacov toho má za sebou 22-ročný Róbert viac než dosť. Z troch mladých Košičaniek, ktoré prepadol, dokonca dve odvliekol na svoju chatu, kde ich držal niekoľko hodín. 14-ročné dievča tu uväznil ešte v septembri minulého roku. O dva mesiace zaútočil na 18-ročné dievča vo vchode bytovky, vtedy ho prvýkrát nasnímala aj bezpečnostná kamera.

V januári si za svoju obeť vybral 20-ročnú ženu, ktorú chcel okradnúť. Keď však zistil, že peniaze pri sebe nemá, odvliekol ju opäť na svoju chatku v oblasti Moňov potok. Veronika ho však presvedčila, že má problémy, tak ju prinútil "len" na striptíz... Ujsť sa jej podarilo až po 10 hodinách, keď sa vybral Robo kúpiť jedlo.

Pre políciu nie je nováčik

Polícia mladíka vypátrala a obvinila. "Košický policajný vyšetrovateľ už v týchto dňoch obvinil 22-ročného Košičana zo zločinov lúpeže, obmedzovania osobnej slobody a prečinu krádeže," informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová. "Obvinený muž bol už v minulosti súdne trestaný za majetkovú a násilnú trestnú činnosť, ku skutku sa v plnej miere priznal." Mladík je stíhaný väzobne a hrozí mu až 12 rokov za mrežami.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy