Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Súdny spor Mojsejová vs. Versace. Nora vraj prevádza majetky...
Zdielať na

Súdny spor Mojsejová vs. Versace. Nora vraj prevádza majetky...

František Kabrheľ známy ako Versace a Nora Mosjejová si nemajú čo povedať. Respektíve majú, ale iba pred súdom! Dôvodom ich sporu je zvláštny obchod spred štyroch rokov. Versace mal vtedy odovzdať Nore 25 miliónov. Košická návrhárka a politička však tvrdí, že pravda bude šokujúca...

Mojsejová prevádza majetky na syna

"Podľa mňa ich minula na seba a na jej výstrelky, a na to, aby sa mohla prezentovať na Slovensku, že je milionárka... Ale v dlhoch!" tvrdí nahnevaný František Kabrheľ. Kamarátstvo s košickou boháčkou sa mu totiž nevyplatilo a zmenilo sa na súdne pojednávanie o milióny. Versace teraz žiada, aby Mojsejovej zakázali nakladať s majetkom.

"Akonáhle som podal žalobu na súd o vrátenie peňazí, v tom momente začala Nora prevádzať majetky na svojho manžela a manžel ďalej na svojho syna," hovorí o momentálnej činnosti boháčky Versace. Podľa neho sa Nora Mojsejová všetkého zbavuje. 25 miliónov, ktoré si mala od neho požičať, malo putovať na biznis a z toho mal zarobiť aj Kabrheľ. Ten hotovosť zohnal.

Karty ešte len vytiahne!

Mojsejovej advokátka však spochybnila podpisy, ktorými mala boháčka pôžičku potvrdiť, policajný expert ich ale uznal ako pravé. "Zmanipulovaný súdny posudok napadneme... Celé to považujem za podvod, za taký podvod, aký on spáchal aj na iných ľuďoch," komentovala Mojsejová v telefóne.

Obaja rivali o peniaze sa ešte pred košickým súdom stretnú. Mojsejová zatiaľ prípad nechce komentovať, no tvrdí, že svoje karty ešte len vytiahne.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy