Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Politička Mojsejová v ráži! To čo do p*** tu predvádzajú?!
Zdielať na

Politička Mojsejová v ráži! To čo do p*** tu predvádzajú?!

Nora Mojsejová pení! Nádejnú političku vytočil rozruch okolo Igora Matoviča a jeho strany. A tak neváhala a natočila domáce video plné vulgárností. Pozrite sa, ako kritizuje dianie v konkurenčnej politickej strane...

... aj kopú, do pi*i

To čo tu oni predvádzajú, do pi*i. Na koho oni hrajú divadlo. Keď som povedala, že Matovič nevie ráno, čo urobí na obed a čo urobí, večer už je to všetko inač,“ vyhlásila Mojsejová. 53-ročná podnikateľka z Pereša má na kandidátke 150 ľudí. Ona ich ale, ako Matovič, na detektor lži neposiela.

„Teraz sa tu hrajú na detektor lži. Či brali úplatky do pi*i alebo nebrali. Všetci, čo tam boli 20 rokov, brali. Rozkradli túto republiku na minďar. Dohnali ľudí na dlažbu a teraz do nich ešte aj kopú, do pi*i.

Hrubé nadávky kvôli Matovičovi

Kandidátka hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti sa preriedi. Odchádzajú z nej desiati kandidáti za KDS, rovnako desať z OKS, jednotka listiny Martin Mojžiš, dvojka Štefan Bučko, bývalý novinár Eugen Korda aj devätnástka Dagmar Babčanová.

Dôvodom je trvanie predsedu hnutia Igor Matoviča na tom, aby on, predsedovia OKS a KDS Peter Zajac a Vladimír Palko absolvovali vyšetrenie na detektore lži s otázkou, či niekedy vzali úplatok. VIAC TU.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy