Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mladá vodička (20) havarovala pri Čaradiciach, 2 zranení
Zdielať na

Mladá vodička (20) havarovala pri Čaradiciach, 2 zranení

Štrnásťročné dievča a jej otec sa zranili pri dopravnej nehode, ktorú spôsobil nepozorný vodič. Ten nedal prednosť mladej vodičke s rodinou, ktorá cestovala k starej mame na veľkonočné sviatky. Nehoda sa stala popoludní na Zlatomoraveckej ceste.

K tragédii veľa nechýbalo

Autá sa zrazili na starej Zlatomoraveckej ceste pri Čaradiciach. Dvadsaťročná vodička Adriana išla so 14-ročnou sestrou a otcom k starej mame. Prechádzali po hlavnej ceste, keď im znenazdania vbehol do cesty vodič, ktorý vychádzal na hlavnú.

Adriana tvrdí že, už nedokázala urobiť vôbec nič. Snažila sa ešte brzdiť, auto jej skrížilo cestu v tesnej blízkosti. Na tachometri mala v tej chvíli asi 60 km/h rýchlosť. Do auta vrazila zboku.  

Dvaja ľudia sa zranili


Náraz bol tak silný, že na aute vystrelilo oba airbegy. V aute sa zranil ženin otec, ako aj sestra. Štrnásťročná Erika sedela na prednom sedadle a otec vzadu.

Na mieste zasahovali aj hasiči. Okamžite museli urobiť protipožiarne opatrenia. Vodič, ktorý nehodu spôsobil sa odmietol vyjadriť. Adriana však hovorí o šťastí v nešťastí. Jej príbuzní sa zranili iba ľahko.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy